Townhouse, Exeter

This project was the construction of a garden designed by the client in a townhouse in Exeter. Although access to the garden was a challenge, this was an exciting project and a great design to work on – maximizing the space within the garden on four levels and incorporating seating, raised beds, a BBQ/outdoor kitchen area and storage, as well as new access to the upper tier.

The combination of the grey limestone slabs, the cedar batten fencing and the hardwood decking works well with the walls that were rendered and painted white, giving a clean, contemporary and stylish look to the garden. The original brick walls were re-pointed and cleaned up, helping to tie in the new and the old features of the garden.

“Dan and his team worked incredibly hard in very hot weather to transform our compact but multi-level city garden. The access was difficult with all materials having to be carried through the house and up one storey, a project that many others did not want to take on. The team had a great, positive, friendly attitude and solved problems as they arose to deliver our modern design without complaint. We would highly recommend Green Man Gardens”